نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود

سخنگوی نُجَباء: در هر جنگی علیه اسرائیل قطعا حضور خواهیم داشت

سخنگوی نُجَباء: در هر جنگی علیه اسرائیل قطعا حضور خواهیم داشت سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی «نجباء» عراق در سخنانی تأکید کرد: در هر جنگی علیه اسرائیل قطعا حضور خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 26
کد خبر: ۲۸۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، «نصر الشمری» سخنگوی این جنبش در سخنانی اظهار داشت: آمریکایی ها در مبارزه با دست‌پرورده خود جدی نیستند و از بقایای این گروه تروریستی به‌ عنوان اهرم فشار برای جلوگیری از ثبات در عراق استفاده می‌کنند.

 

سخنگوی نُجَباء تقویت ارتباط عراق با روسیه و چین را اقدامی مفید توصیف کرد که به پیشرفت و خارج شدن کشورش از سلطه آمریکا کمک می‌کند.

 

الشمری در بخش دیگری از سخنان خود، مداخله نظامی ترکیه در شمال شرقی سوریه را مخالف قوانین بین‌المللی و تجاوز به حاکمیت ملی سوریه خواند و افزود: ملت سوریه و هم‌پیمانانش برای دفاع از این حاکمیت خون‌های گران‌بهایی تقدیم کرده‌اند؛ لذا از ترکیه می‌خواهیم که فورا خاک سوریه را ترک کند.

 

سخنگوی رسمی مقاومت اسلامی نُجَباء ضمن یادآوری تجاوزها و جنایات رژیم صهیونیستی علیه امت اسلامی، تصریح کرد: ما بر اساس واجب دینی و مبانی عقیدتی خود هیچ راهی جز مقابله با این رژیم اشغالگر نداریم و در کنار بقیه گروه‌های مقاومت و در رأس آنها حزب‌الله لبنان، در هر جنگی علیه اسرائیل قطعا حاضر خواهیم بود.

 

الشمری ادامه داد: اگر جنگی بین حزب‌الله و سوریه از یک‌سو و رژیم صهیونیستی از سوی دیگر شکل بگیرد، ما با افتخار در صف مقدم مجاهدانی خواهیم بود که برای بازگرداندن حقوق ملت‌های عربی و اسلامی با این رژیم اشغالگر مقابله می‌کنند.

 

وی همچنین از ارتباط و ملاقات با فرماندهان گروه‌های مقاومت فلسطینی خبر داد و میزبانی دفاتر نمایندگی این جنبش‌ها در عراق را امری مطلوب و مایه افتخار توصیف کرد.

 

عضو بلندپایه حشد شعبی در خصوص اعتراضات سراسری در عراق نیز خاطرنشان کرد: دولت‌های سابق و فعلی تاکنون جدیتی برای حل مشکلات و مقابله با فساد یا شایسته‌سالاری از خود نشان نداده‌اند و همین باعث نارضایتی عمومی شده است.

 

الشمری با تأیید مطالبات مردمی، در عین حال نسبت به موج‌سواری دشمنان فرصت‌طلب هشدار داد و گفت: آمریکایی‌ها از همراه نشدن عراق با تحریم‌های ضد ایرانی و ارتباط نزدیک دو کشور راضی نیستند.

 

وی اضافه کرد: به‌علاوه، رژیم‌های طائفه‌گرا و دیکتاتوری حاشیه خلیج فارس که تجربه دموکراتیک عراق را برنمی‌تابند، به‌دنبال منحرف کردن اعتراضات مشروع به‌ سمت شورشی ویرانگر هستند؛ که البته چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

 

سخنگوی نُجَباء در پایان، وحدت ملی عراق و رابطه برادرانه شیعیان و اهل ‎سنت را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: ما در جنبش نُجَباء تجربه خوبی در همکاری با داوطلبان اهل‌ سنت داشتیم. بسیاری از آنها به مقاومت پیوستند، تحت فرماندهی نُجَباء جنگیدند، تعدادی نیز شهید شدند و خونشان با خون شهدای ما آمیخته شد.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار